Babylon x Converse Chuck Taylor All Star II

 
New Topic
Post Reply
Flag/Unflag
 
  • Author
  • Message
 
Ligand8

posts: 3

Jan 11, 2018 07:52    Quote
Points: 0   Vote

 Kunstner Daniel Jacob faldt bare sin første bærbare air jordan 1 kaldet "Golds", der er lavet med over 15.000 krystaller. Alle krystaller, der dækker disse Air Jordan 1s, har været håndsæt. Yderligere detaljer inkluderer matchende guld snørebånd og branding oven på en ren hvid sål enhed. Tag et nærmere kig nedenfor og du kan nu bestille din størrelse via thedanlife.com. Prislappen er sat til $ 6.500 USD.

 

ASICS Tiger følger op på sin "Made in Japan" asics gel-lyte iii-udgave fra 2015 med to nye farvelægninger, der fremmer det hjemmekulturelle koncept. Ved hjælp af præcist og delikat manuel arbejde anvendte det Japanbaserede mærke håndfarvet trykfarve til overdelene af hvert design, hvilket resulterede i to rene tonalfarveveje. Med to muligheder er den split-tongued runner klædt i et indigo og et let cyan valg, begge lavet af premium læder og foret med fine materialer. I lighed med 2015-udgivelsen, der hjalp ASICS med at fejre sit 25-års jubilæum, kommer disse "Made in Japan" -varianter med et stødt prismærke på ca. $ 445 USD.

 

converse chuck ii blev introduceret i 2015 for at give den ikoniske sneaker nogle moderne opgraderinger, der omfattede en behagelig Lunaron-sole (og efterlader detaljer som kontraststing bag for et mere strømlinet design). Selv med et par moderne opgraderinger beholder sneakeren alligevel alle originale appeller fra originalen. Og som den originale rotations originalen er denne Chuck Taylor det perfekte lærred (ingen ordspil beregnet) til samarbejde med mærker, detailhandlere og designere både store og små. Det seneste selskab, der er partner med Converse, er Babylon, et skate-mærke ud af Los Angeles, der lige har frigivet en frisk tag på Chuck II, der gør hvad ethvert godt samarbejde skal: tilføjer noget til skoets design, men reducerer ikke dets bæredygtighed.