Det næste trin! Nike's Free Run Commuter

 
New Topic
Post Reply
Flag/Unflag
 
  • Author
  • Message
 
Brelf1953

posts: 4

Nov 18, 2017 05:49    Quote
Points: 0   Vote

 Denne OG købe air max 1 Obsidian blev først faldet i 1988 og blev sidst set i 2013. Men for at fejre sneakerens 30 års jubilæum i år, kommer modellen tilbage næste måned. Den klassiske løber bliver dækket af samme originale farveskema af grå og obsidian på tværs af læderets overdel med røde accenter hele vejen igennem. En hvid mellemsål og "Nike Air" på hælene fuldender stilen helt. For $ 140, se efter Nike Air Max 1 OG Obsidian hos udvalgte Nike butikker og online i december.

 

 

Det tog ikke længe efter flere overførsler af nike air vapormax at frigive, og den næste stil er Nike Air VaporMax Plus forhåndsvisning i et Triple White-farveskema. Sneakeren blander i grunden Air Max Plus og VaporMax sammen i en. Med en neopren øvre med TPU overlays, der følger signatur stilen på Air Max Plus, er skoen detaljeret med en VaporMax sål, Air Vapor Max Plus branding på tunger og "VM" logo på hælen for at færdiggøre designet helt. for denne Nike Air VaporMax Plus på udvalgte Nike butikker og online snart. Klik og bogmærke vores Air Jordan 12 Dark Gray nav-side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder.

 

 

Nike vil endnu en gang være sammen med grundlæggeren af ​​Undercover, Jun Takahashi, for at skabe deres nyeste Nike Undercover Gyakusou løbende kollektion. Mens hele samlingen endnu ikke er afsløret, har lækkede billeder af en helt ny nike free løbesko opdaget. Denne model har en grå og sort flyknit øvre med en høj hvid sok krave, en hvid gummi tå hætte og hæl cup sidde oven på en Nike fri såle. Yderligere detaljer inkluderer en matchende White Nike Swoosh på lateralhælen, og mærket pull tabs.