Pusha T x adidas EQT-ondersteuning Ultra PK

 
New Topic
Post Reply
Flag/Unflag
 
  • Author
  • Message
 
Brelf1953

posts: 4

Nov 18, 2017 05:47    Quote
Points: 0   Vote

 Een andere Primeknit-colorway van de adidas zx flux schoen is opgedoken bij het Halo Pink-paar dat we eerder deze week hebben laten zien. Net als het roze paar zou dit paar netter geschikt zijn geweest voor het lente- of zomerseizoen. Deze ZX Flux Primeknit is gekleed in Vapor Green en heeft een ademende en lichtgewicht constructie aan de bovenkant en contrasterende hits van White op de branding met drie strepen, het hiellipje en de branding op de tong. Een witte tussenzool en buitenzool voltooien deze ZX Flux, die er goed uitziet.

 

adidas Originals heeft het adidas gazelle -silhouet gedeconstrueerd voor het herfstseizoen dat verschijnt in een Trace Green-colorway. De klassieker die al decennia lang fans verzamelt, krijgt een nieuwe, volledig schone versie. Met een bovenwerk van Trace Green, tonale veter, lichtbruine voering bovenop een rubberen buitenzool. Bekijk de onderstaande extra foto's en je vindt nu de Adidas Gazelle Deconstructed "Trace Green" verkrijgbaar bij geselecteerde retailers zoals Foot District.

 

De Pusha T x adidas eqt support bruine papieren zak aka Bodega Babies is de nieuwste versie van de rapper die verwijst naar de traditionele verpakking van contant geld of een 40 oz strijd om drank verbergt. Volgens adidas is de colorway geïnspireerd door de lokale bodega, een plek voor groei en evolutie in alle opzichten: waar mensen hun boodschappen kopen, 's nachts buiten hangen en respect krijgen van hun leeftijdsgenoten. De premium make-up van de sneaker is gehuisvest door een Primeknit-bovenwerk met fishscale-overlays die zijn gekleurd in verschillende bruine tinten. Bijpassend lint met aan de zijkanten een merk met drie strepen en een effen witte middenzool van boost, maakt het ontwerp helemaal af.