Event Picture
Actions
Het bezit van de laser pointer
Country:
Netherlands
City:
Amsterdam
Place:
Amsterdam
Date:
December 16, 2027 (In 3104 Days)
Posted by:
Description
Ik heb niet geprobeerd de laser pointer maar het maakt een leuke add-on. Het ziet er goed uit en voelt goed. Met dat alles zei dat het mounts aan het geweer vrij stevig. Ik heb het nog niet afgevuurd en getest op nul. Eerlijk gezegd, ik heb geen hoge verwachtingen voor. Ik zet het een stap boven iets wat ik zou gebruiken voor paintball of een BB-Gun. U moet de uitgang van de macht niveau op laagst mogelijke instelling anders wast het doelgebied als u opnamen maakt voor precisie. Het gebeurde een paar keer, maar niet de hele tijd. Als bij toeval bent u in voortdurend levensbedreigende situaties, kan ik overwegen een kijkje nemen op andere mogelijke opties, zodat u beslissen wat het beste past bij uw behoeften. Na een paar honderd rondes en een paar weken, heeft het gehouden nul. Ik heb insert batterijen en zorgde ervoor dat het functioneert, maar ik heb niet geprobeerd om het nul of nog niet gebruiken.

Het was donker en je kon niet gemakkelijk te zien identificeerbare delen. Uiteindelijk heb ik met behulp van een Google-afbeelding om de verschillende instel knoppen te zien. Het toont een zeer onderscheidend kleine rode stip. Ik kan niet wachten om het uit te proberen op het bereik. Daarom verhuisde ik verder naar 50 meter. Aan de andere kant van de kabel is een touch-schakelaar die direct draait op de laser pointer. Daarom, als u ooit uw wapen voor zelf-defensie in het midden van de nacht moest gebruiken, zou de indringer de straal niet zien tot u de schakelaar drukte en onmiddellijk een rode laser punt op hem zette. Maar de pijn en moeite van het kopen van spullen te sturen door het geven van slechte recensies en gaan door alle bewegingen te wachten op uw geld ik ben net over het ik ga om het te houden en ik ga om het te gebruiken.

Laserbril kopen

Dus ik stoppen met het lezen van de reviews en wachten om mijn eigen te maken pas nadat het in mijn bezit is. Na het plaatsen van het op het pistool met de Quick release ging ik om te spelen met de functies, ze werken allemaal en lijken prima, en de jongen is het ooit cool. Ik speelde rond met het in de achtertuin en de laserbril lijken te zijn op de lijn met de rode stip op ongeveer 25 meter en daarbuiten. Ik zie de laser over de straat, die is ongeveer 75 meter. De hoogteaanpassing doet klik zoals het zou moeten. Na 50 rondes en een aantal ruwe behandeling, is het bedrijf Zero prima. Ik merkte dat het terug te keren naar de ogen Ik wil, het was meteen terug in. Er is geen kwaad in het controleren van de anderen uit, zelfs als ze een beetje uit.

Ik kocht de laserbril ongeveer een maand en een half geleden. Het werkte prima. Ik nam de batterijen uit en opnieuw geïnstalleerd, werkt weer prima. De Quick release houdt het stevig aan de rail. De Power knop voor de dradenkruis eenheid is een beetje "strak" en moeilijk te draaien om de on-positie; je niet zomaar aanraken met uw vingertop om het te controleren, moet je het begrijpen tussen je duim en vinger en zet hem aan en zet deze op de gewenste intensiteit niveau. Ook kopers moeten zich ervan bewust dat nachtzicht modus betekent niet dat deze laser heeft nachtzicht. Als u dit niet stevig aantrekt, zal het rond stuiteren. Er is een stuk rubber dat beweegt zonder veel inspanning die stopt de schakelaar van wordt depressief en geactiveerd. Bij gebruik met Ambient verlichting, het werkt geweldig.

Ik heb per ongeluk liet mijn wapen op de vloer (tapijt), en alles bleef werken. Het draait op elke keer, de groene laser pointer werkt elke keer, en eenmaal gebeld in, het geldt en werkt geweldig. Alles in aanmerking genomen, zou ik waarschijnlijk geef het een 5-sterren als de crappy neopreen deksel past goed. Ik draaide het in in 5 minuten en reed Tacks op 30-40 meter. Ik kocht een ander na het gebruik van dit een voor mijn pistool. Mijn enige spijt is wat te doen met mijn rode stip. Uit de doos, het werkte prima. Ik sloeg op het een beetje met de achterkant van een schroevendraaier in frustratie. Ik merkte de koperen ring die het positieve contact in het bezit was los. Minor verdringen/Touch van de schakelaar, de rode stip Flickers. Ik betwijfel of dit zal blijven door de helft van een tijdschrift ter waarde van terugslag. U uw geld en krijg iets dat was op zijn minst beter samen geslagen uit China of gewoon te vermijden goedkope optica helemaal. Ik ben alleen het kopen van de dure spullen van hier op uit.

Niet eens zeker waarom ik extra betaald voor de 1000mW laserpen, betwijfel of ik ooit zal gebruiken. Ik denk dat het zou een derde site als mijn batterij is overleden, en mijn ijzeren sites waren nutteloos 's nachts. Het was dood op doel 20yds weg om te beginnen. Je moet de bout eronder vast voor het zicht niet te verplaatsen is zelfs vermeld in de richtingen dus zorg ervoor dat je ze leest. Ik nam het mee naar het bereik en Zeroed het. Ik was in staat om zeer strakke shot groepen te krijgen en Zeroed met ongeveer 12 rondes recht op het geld. Mijn dochter en ik zowel afgevuurd op doelen van verschillende afstanden reflex en opzettelijke opnamen, en elke keer was het recht op en makkelijk te gebruiken. Ik zal waarschijnlijk niet gebruik maken van de laserpen, maar toen ik hem kocht de prijs gelijk had, dus waarom niet. Ik vind ik net als de gewone stip meer dan de anderen, omdat de enige klacht die ik heb is dat het dradenkruis is helemaal te fel. Ik wachtte tot ik een paar reizen naar het bereik in voor het schrijven van deze review.
Tags
laser (1)
pointer (1)